'1115 Portretten voor Dakar'

 In november 2019 vertrek ik samen met mijn dochter Maroucha om een oude belofte in te vullen. We vertrekken met de auto van Amsterdam naar Dakar en eindigen uiteindelijk in Banjul (Gambia). Ons streven is om een bedrag van € 20.000 bij een te brengen voor hulp aan kinderen met een beperking in Gambia. 
Dat doen we onder meer door 1115 portretten te maken, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Stichting Boukarabou. 

Even voorstellen:

Als fotograaf ben ik, Jan Piet Hartman, gespecialiseerd in commerciële sfeerfotografie. In dat traject is rond 2010 vastgoedfotografie op mijn pad gekomen, waar ik mij vanaf 2011 steeds verder in ben gaan verdiepen. Inmiddels is dat uitgegroeid tot de basis mijn bedrijf. Begonnen met tientallen huizen op jaarbasis, maar inmiddels uitgegroeid tot tientallen huizen per maand. Waar voor ieder pand alle aandacht is om het optimaal op beeld vast te leggen. 

Daarnaast zijn ook filmen, 360 graden HDR fotografie en hoogte- of drone- fotografie onderdeel van het aangeboden pakket. 

Kenmerkend voor mijn werkwijze zijn een korte doorlooptijd tussen opdracht verstrekking en daadwerkelijke uitvoering, snelle levering van bewerkt beeld (fotografie dezelfde dag, video maximaal 2 werkdagen levertijd) en een scherpe prijsstelling voor de geleverde diensten. Daarbij is alleen het maximaal haalbare resultaat in een woning voldoende voor levering. 

Bedankt voor je bezoek aan mijn website. Ik ben fotograaf, en dit is de plek waar ik mijn portfolio met actueel werk deel.

Naast woningen fotografeer ik ook zeil-, en motorjachten, symposia, congressen en concerten. Verder maak ik commercieel sfeerbeeld voor kwekers, retailers en groothandelaren in bloemen en planten. 
Door op de knoppen bij onderstaande foto's te klikken kom je op mijn andere websites.